Easy Innovation

Az Easy Holding másik leánycége az Easy Innovációs Kft. Az innovációs cég egy önálló szellemi műhely, amely a szoftveres, hardveres fejlesztésekért és intellektuális vívmányokért felel. Azon dolgozunk, hogy nagy nemzetközi gyártókkal együttműködve gyakorlatban alkalmazható felhőkompatibilis termékeket fejlesszünk.

Az Easy Innovation egy olyan sajátos működtetésű inkubátorház, ahol a jó ötletekkel rendelkező tehetséges magyar emberek megtalálják az utat tervük megvalósításához! Az EasyCloud is a cég és kollégái számos újításainak köszönhetően nyerte el a maga komplexitását.

Fejlesztés alatt lévő termékeink:

  • EasyArchitect: Egy olyan speciális 10 rétegű rendszer-felépítési eljárás, ami a felhő rendszerünk alapjául szolgál. Ennek köszönhető az EasyCloud sokrétű és rugalmas felhasználási lehetősége. Célunk hogy az EasyArchitect az informatika világában olyan elismert szabvánnyá váljon, ami alapjául szolgálhat a jövőbeli felhő rendszerek építéséhez!
  • EasyGuard: A saját tűzfalrendszerünk. Több olyan összetevője van, amit más gyártó nem ismer, és nem használ, így az általunk is alkalmazott piacvezető tűzfalakat kiegészítve tovább növeli a kapcsolódás és az adatok biztonságát.
  • EasyConnect: Egy az EasyGuard által használt saját titkosítási protokoll, ami lehetővé teszi a végpontok és a felhő közötti biztonságos adatáramlást.
  • EasyEdge: Az EasyGuard-hoz tartozó kliens eszköz. Feladata a biztonságos kommunikáció fenntartása a földi telephelyről az EasyCloud felé.
  • EasyFilter: Egy egyedi logika mentén működő vírus- és levélszemét-szűrő. Folyamatosan frissülő adatbázissal rendelkezik és képes az e-mailek sokrétű szabályok mentén történő hitelesítésére illetve az üzenetek archiválására is.
  • EasyArch: Többfunkciós adatvédelmi és archiváló szoftver. Szoftverünk a mentések elvégzése mellett képes a felhasználók kiválasztott mappáit a felhőn keresztül elérhetővé tenni mobil eszközeik számára is az EasyArch Client segítségével.
  • EasyMonitor: Az EasyCloud intelligens felügyeletének ellátására kifejlesztett egyedi szoftver. A maga nemében forradalminak számít, mivel a felhő minden egyes alkotóelemét, eseményét szünet nélkül képes megfigyelni, paraméterek szerint beavatkozni és ezáltal hatékony helpdesk szolgáltatást és teljes körű ellenőrizhetőséget biztosít minimálisra csökkentve a hibák okozta károk kockázatát!

ISMERJE MEG WEBES SZOLGÁLTATÁSAINKAT IS!


WEBES SZOLGÁLTATÁSAINK