Easy Holding

SOÓS ZOLTÁN

Igazgatóság elnöke


BAGI TIBOR

Műszaki igazgató, igazgatósági tag


Cégünk célja, hogy forradalmi változásokat indítson el az informatika egész területén. Olyan megoldásokon dolgozunk, amelyek képesek teljesen kiváltani a hagyományos PC-k és a szerver rendszerek eddigi generációit! Képesek megváltoztatni az eddigi rendszereket úgy, hogy a felhasználók felé nyújtott funkcionalitás és élmény ne változzon!

Rendszerünk alapja az egyedülálló 10 rétegű, felhő-alapú infrastruktúránk (EasyCloud), melyhez a legmodernebb végponti eszközökkel (platformtól függetlenül) csatlakozva a kialakított, izolált szoftver környezet bárhonnan biztonságosan használható.
Az Easy Holdingot céljai elérésében két leányvállalata is segíti: az Easy Hardware Kft. és az Easy Innovation Kft.
Az Easy Hardware munkatársai a Holding igényspecifikációi alapján keresik a megfelelő eszközöket a világpiacon.

Az Easy Innovation pedig azokon a saját fejlesztéseken dolgozik, amelyek tökéletesítik, és magasabb színvonalra emelik szolgáltatásainkat.

Küldetésünk, hogy a munkánk során kifejlesztett újdonságok magyar fejlesztésként kerüljenek a bevezetésre a világpiacon! Ezekkel vívjuk ki a hazai szakértelem és mérnöki tudás nemzetközi elismertségét!

Az Easy Holding szigorú minőségirányítási és információbiztonsági szabályok (ISO 9001:2008) mentén törekszik az ügyfelei magas szintű kiszolgálására. Helpdesk csapatunk folyamatosan nyomon követi a felügyelt rendszerek üzemszerű működését és folyamatosan végzi a szükséges karbantartásokat.

Magyarországon több olyan, valóban jól működő rendszer kiépítését végeztük el és azóta is üzemeltetjük, amely jelentős beruházási és üzemeltetési költségcsökkentéssel került kialakításra.  Célunk az, hogy a már jól ismert nagy gyártók termékeit használva bevezessük olyan nem használt funkcióikat is, amelyek valódi segítséget nyújtanak az ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink:

  • Rendszerüzemeltetés
  • Rendszerintegráció és rendszer kiépítés különböző platformokon
  • Rendszerkarbantartás
  • Eszközbeszerzés és konfigurálás
  • Komplett rendszerek áthelyezése felhő platformra
  • IP telefónia rendszerek kiépítése és üzemeltetése
  • Biztonsági szolgáltatások: Menedzselt tűzfal - VPN, behatolás védelem, tartalomszűrés és spamszűrés, menedzselt adatmentés szolgáltatás, menedzselt vírusszűrés
  • Speciális informatikai rendszerek tervezése, kialakítása és üzemeltetése Felhasználói és rendszeradminisztrátori oktatás

Cégünk kiemelkedő fejlesztése az EasyCloud nevű felhő rendszer, amely újrafogalmazza az eddig ismert informatikai felhő fogalmát!

Az eddigi informatikai rendszerek által kötelezően hordozott gyenge pontok kiküszöbölésére, szabványosított eljárások mentén, egy tökéletesen skálázható felhő rendszert kínálunk megoldásként! Ez az EasyCloud!

A rendszer létjogosultságát támasztja alá az a tulajdonsága, hogy képes a hagyományos környezetben futó IT infrastruktúrák felhőben történő működtetésének átvételére (irodai, gyári, országos hálózatok és rendszerek).

Ha megrendelői igényként felmerül, hogy a komplett IT infrastruktúra felhő alapokon való megvalósítását és kiszolgálását adott helyszínen összeállított hardverekkel szeretné kivitelezni, az is megoldható. A cégünk által ilyen módon létrehozott privát felhő az EasySystem nevet viseli.

Bővebben az EasyCloud-ról

TEGYE KÖNNYEDDÉ CÉGE
INFORMATIKAI STRUKTÚRÁJÁT!
ISMERJE MEG FELHŐSZOLGÁLTATÁSUNKAT!


BŐVEBBEN